Новини

«Я вдячний Уфі за все»: Зінченко з теплотою згадав про період виступів у росії

Захисник лондонського Арсеналу Олександр Зінченко розповів про те, що вдячний своєму колишньому клубу Уфа за роки, проведені в ньому, проте після початку повномасштабної війни росії проти України його ставлення до країни-терориста стало різко негативним.

Олександр Зінченко заявив, що вдячний своєму колишньому клубу Уфа за роки, проведені там.

При цьому футболіст заявив, що після початку повномасштабної війни росії проти України він хоче забути про країну-терориста.

«Я вдячний Уфі за все, що вони для мене зробили. Але після терористичного вторгнення я не хочу мати жодних спогадів про той час. Щиро кажучи, я нічого не хочу чути про цю країну. Бо кожного божого дня через них, через їхні бомби гинуть українці».

Зінченко подякував українській армії за захист України, а також висловив надію на швидке закінчення війни.

«Ми не втрачаємо надії, що найближчим часом все буде добре. Я хотів би сказати велике спасибі українській армії за можливість продовжувати грати за збірну України. Усі розуміють відповідальність, яка тепер лежить на нас. Ми гратимемо за нашу країну», – цитує Зінченко Daily Mail.

Нагадаємо, що Зінченко виступав за Уфу з 2015 по 2016 роки. Загалом у складі команди він провів 33 матчі, в яких забив два голи та зробив чотири результативні передачі. Саме з російського клубу захисник перейшов до Манчестера Сіті за 2,25 мільйона євро на старті кампанії 2016/2017.

26 березня на збірну України чекає перший матч у кваліфікації на Євро-2024 проти Англії, який пройде в Лондоні. Матч розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Editor

Recent Posts

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

1 час ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

4 часа ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

19 часов ago

Динамо та GGBET провели пресконференцію стосовно старту в Лізі Європи

19 вересня у Києві відбулася спільна прес-конференція футбольного клубу «Динамо» Київ та його нового офіційного…

20 часов ago

Наставник жіночої збірної України з біатлону оцінив виступ українок на літньому ЧС-2024

Старший тренер української жіночої збірної з біатлону Микола Зоц дав оцінку виступам наших дівчат на літній…

21 час ago

В учасників Олімпіади-2024 знайшли допінг

П'ять спортсменів здали позитивні тести на допінг під час Олімпіади-2024 у Парижі. Про це повідомляє Міжнародне агентство…

1 день ago