Іранський футбольний журналіст, експерт і радіоведучий Ахмед Алі Замтаре поділився думкою щодо товариського матчу Іран — Росія (1:1),  повідомляє Sportnews.com.ua.

«Не можу сказати, що матч приніс якусь велику користь. Особисто я прихильник того, що грати потрібно із сильними суперниками, які перевершують тебе у класі. В ідеалі сили мають бути у відсотковому співвідношенні 40 на 60 на користь суперника. Але я розумію, що не завжди є можливість домовитися з Англією, Німеччиною, Бразилією чи Аргентиною. Особисто я не сумнівався, що рахунок буде нічийним. Я не маю прямих доказів. Тому я не можу ось так взяти та звинуватити когось у тому, що хтось із кимось домовлявся заздалегідь. Але особисто моя думка: так, це був матч із заздалегідь обговореним нічийним результатом. Я маю право говорити свою думку? Ніча — найоптимальніший результат у таких товариських матчах. Коли немає команди, що програла в матчі, ніхто не образиться, не засмутиться. У разі поразки сторона, що програла, була б незадоволена, вболівальникам би це не сподобалося, преса починає критикувати. А так для обох команд це найоптимальніший результат»

26 березня національна команда Росії зустрінеться з Іраком у Санкт-Петербурзі. Початок матчу – о 18.00 за московським часом.