Чемпіон WBA, IBF та WBO у надважкій вазі Олександр Усик може розглянути можливість проведення бою проти чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі в майбутньому, без пункту про матч-реванш, але фінансові умови цього бою мають бути іншими, ніж 70 на 30 на користь Ф’юрі, на яких Усик був згодний провести бій проти Ф’юрі 29 квітня на Уемблі, повідомив промоутер Усика Олександр Красюк.

Команди боксерів довгий час вели переговори про проведення бою за звання абсолютного чемпіона світу і планували провести його 29 квітня в Лондоні, але в результаті не змогли узгодити умови матчу-реваншу, та Усік, який за непідтвердженою інформацією вимагав 70% від призового фонду у реванші у разі своєї перемоги у першому бою та у разі проведення реваншу у Великій Британії, відмовився від подальших переговорів.

«Дискусія про фінансову сторону реваншу стала останньою краплею, після якої Усик вирішив, що з нього вистачить. Він сказав: Скільки ще раз я повинен схилити голову перед Тайсоном? Навіщо мені це робити? Досить. Або він приймає мої умови, або я йду». Тайсон не прийняв умов і він пішов», — пояснив Красюк в інтерв’ю Sky Sports.

Наразі Усику швидше за все належить провести обов’язковий захист за версією WBA проти Деніела Дюбуа, який незабаром має призначити WBA, яка раніше надала командам Усика та Ф’юрі термін до 1 квітня на досягнення домовленості про бій.