Футбол

Ярмоленко зізнався, чи зможе зіграти проти Англії

Капітан збірної України Андрій Ярмоленко висловився щодо свого пошкодження та налаштування на гру проти Англії у відборі на Євро-2024.

«Зараз я відновлююся після травми. Поки невідомо, чи зможу я зіграти проти Англії. Усе буде зрозуміло за два-три дні до гри. Вирішимо з тренером, чи зможу я допомогти.

Коли в тебе травма і ти пропускаєш близько місяця, перш за все, дуже важко набрати фізичні кондиції. Потрібен час. Потрібно зрозуміти, чи буду я готовий фізично, щоб допомогти команді здобути позитивний результат.

Прогнози на Англію робити не буду, адже я все-таки футболіст. Моя справа – працювати та зробити так, щоб наші вболівальники були задоволені результатом. Ми будемо намагатись це зробити», – сказав Ярмоленко в етері Телебачення Торонто.

Поєдинок з «Трьома левами» відбудеться 26 березня на Вемблі. Сьогодні ж «синьо-жовті» проведуть спаринг з Брентфордом за зачиненими дверима.

Editor

Recent Posts

Відомі плани Динамо на літнє трансферне вікно

З'явилася інформація щодо планів київського "Динамо" на прийдешнє літнє трансферне вікно. Напередодні журналіст Ігор Циганик…

18 минут ago

Назаренко прокоментував перемогу Полісся над Ворсклою в УПЛ

Вінгер житомирського "Полісся" Олександр Назаренко поділився думками щодо перемоги над полтавською "Ворсклою" в УПЛ. Назаренко…

38 минут ago

Екстренер Усика оцінив фізичну форму Ф’юрі

Колишній тренер чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександра…

58 минут ago

Ван Леувен відповів на чутки про роботу в Поліссі

Колишній головний тренер "Зорі" та "Шахтаря" Патрік ван Леувен прокоментував чутки про можливе запрошення до…

1 час ago

Відомі кандидати на звання найкращих гравця та тренера 26-го туру УПЛ

Стали відомі кандидати на звання найкращих гравця та тренера у 26-му турі української Прем'єр-ліги. Напередодні…

2 часа ago

Футболіст Минаю висловився про скандал навколо матчу з Динамо

Півзахисник "Минаю" Тимур Кораблін поділився думками щодо скандалу, що стався навколо нещодавнього матчу проти київського…

2 часа ago