Букмекери та ставки на спорт

АНТИрейтинг букмекерів: Де зараз робити ставки, як поповнити. І навіщо ставити?!

Вчора промайнула новина, що користувачі створили петицію до Президента щодо перегляду рішення щодо блокування БК Паріматч (чи як назвати сукупність їх компаній, доменів і платіжних шлюзів?!). Звичайно, всі в курсі санкцій РНБО і блокування компанії (бренду) Паріматч в Україні за зв’язки з країною-агресором.

Ми з першого дня розбирались з тим, як і де тепер ставити, бо була новина про потрапляння до санкційного списку і компанії Фавбет, що виявилося неправдою. Ми встигли, не перевіривши все остаточно, опублікувати цю новину, але, що називається, поспішили і насмішили. А когось і не насмішили….

Так це чи ні, але якщо з Паріматч було все ясно одразу, то на “улюблений” Фаворит (він же Фавбет) завести кошти та робити звичні ставки на АПЛ, Бундеслігу та НБА я не зміг. А чому?

Ми запитали у представників БК та на момент публікації не отримали відповідь (буде додана, якщо нам її нададуть).

З живих, відомих та легальних букмекерів в Україні на думку приходять лише Паріматч, Фавбет та Vbet (нажаль, якщо і є більш дрібні чи менш відомі букмекерські компанії, то ми їх не знаємо, або точно не зможемо рекомендувати). Остання — спонсор Збірної України з футболу, мали багато реклами у ЗМІ, громадських містах, брендувань форми та стадіонів, тому пройти повз них не можемо. Пробіжимо по цим компаніям.

Паріматч

Чи запропонують власники Паріматчу невдовзі новий сервіс, який почне з чистого листа? Що буде прозорим і “чистим” перед податковими органами та перед українцями, якщо будуть платити податки, можливо навіть і у збиток меценатству та спонсорству (Паріматч був рекламодавцем і нашого сайту теж, — ред). Це покаже лише час, але було б логічним безумовному лідеру ринку ставок в Україні започаткувати новий проект та дати життя напрацьованим технологіям, а саме головне, чесному розрахунку ставок (так, і у автора статті були якісь спірні ситуації, і навіть розрахували один раз виграшну ставку у “лайві”  з коефіцієнтом 1, але то було не критичним, можливо так співпало, що ставка була паралельно з забитим голом). Але глобальних проблем з Паріматч ніколи не було — чесно реєструєшся, верифікувався і став, виводь гроші. 

Що там Фавбет?!

Не було якихось суттєвих проблем і з Фавбет. Точно нічого не згадаю, але мені особисто ця БК та її сайт і додаток були не зручними. Хоча і коефіцієнти іноді вищі ніж у конкурента. І часто пропонують СБР (ставки без ризику, які треба вміти “вижати” та заробити прибуток. В мене виходило). 

Повторюся, проблем не було, але на минулому тижні після блокування Паріматчу я не зміг поповнити рахунок у іншій надійній БК та зробити ставку на дортмундську Борусію та НБА….

Як бачимо, тільки «легальна» крипта!

Чомусь букмекери прибрали доступні способи поповнення з картки, Paypal чи подібних до останнього способу поповнення. Тому, Фавбету зарахуємо великий мінус і триматимемо це в голові. Поповнити та вивести, відповідно — проблема. 

Виходить, що БК Фавбет ми не рекомендувати не можемо.

Vbet

А ви хто? Наскільки мені відомо, ця компанія належить засновнику “Рейтингу букмекерів” (вірмену, що живе у росії) та працює вона на базі букмекерскької компанії Фанспорт (автор може помилятись, це не є замовна стаття, а лише пост в блозі, якщо щось некоректно — з радістю поправимо).

Автор зареєстрований, зробив депозит, одну ставку (програв, був розрахунок на “ставку без ризику”, але ризик був! бо це було схоже на «СБР від Фавбет», а виявилось уловкою)  і після цього бажання ставити в ній не виникало.

З особистого досвіду — рекомендувати не хочеться.

З почутого: верифікація та виведення виграних коштів спеціально “ускладнене” і розтягується у часі, вірогідно щоб ви програли кошти, що є на балансі і не було чого виводити. Це не є протизаконним, тактичний хід. Порада: вирішив вивести — роби все, щоб вивести і не роби більше ставок, поки не дочекаєшся грошей на картці).

З досвіду реальних людей (мого друга): ситуація заплутана тим, що йому БК “дозволила” зареєструватись та поповнити рахунок не української, а глобальної компаніїї Vbet. Замість Vbet.ua мій друг ввів Vbet.com, де вдало здійснено як депозит, так і ряд ставок. Але потім “палки в колеса” при виведенні (очікувано для мне). Питання ще не вирішене. Тому рекомендацію якогось кола людей немає, а азартних серед друзів дуже багато. Є в кого запитати!

Рекомендувати Vbet не хочеться, і не будемо. Якщо хочете, щоб гроші зависли на рахунку в БК — поповнюйте рахунок та вигравайте. Але читайте відруги в тому ж AppStore про ставки у їхньому додатку. Скріни вище.

Про бонуси від Vbet напишемо пізніше, додамо до статті.

На момент написання цього огляду з’чвилась інформація, що власникам Андроїд пристроїв доступний додаток Favorit Sport Recipe в PlayMarket. Але подивіться в якій категорії цей додаток, з ним можуть бути проблеми (звісно при виводі коштів). Ми його не рекомендуємо, хоча мій товариш виводив гроші з комісією 1,5% (сума не велика).

Як виглядає додаток у PlayMarket:

Якщо придивитись, то «залогінившись» у новому додатку Фавбет — бачу розбіжність навіть у ID мене як клієнта, та різних балансах (0,28 грн в старому, який неможливо поповнити та 0,00 у новому, який краще не поповнювати, великий ризик того, що навіть сам Фавбет заблокує вас за декілька акаунтів).

Деякі наші конкуренти активно рекламують Мелбет та інші компанії, але в нас є сумніви щодо їхнього походження…. Натякаємо на країну-терориста та агресора.

Дуже не рекомендуємо ставити зараз взагалі, треба задавати питання не «де та як ставити?», а «навіщо ставити?».

Ми не заангажовані і могли би рекомендувати Фавбет, аби вони робили все відкрито, легально та доступно. У часи, коли інформації замало, краще не робити ризикованих кроків.

Матеріал опубликовано у блозі редактора (Пупченко Олександра).

sportnews

Recent Posts

Менеджер Усика висловився про його бій проти Ф’юрі

Егіс Клімас, менеджер чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF Олександра Усика, поділився…

18 минут ago

В Дніпрі-1 висловилися щодо боротьби за «бронзу» УПЛ

Комерційний директор "Дніпра-1" В'ячеслав Фрідман поділився думками щодо боротьби команди за бронзові медалі УПЛ. Після…

38 минут ago

Леоненко висловився про заяву Суркіса щодо Шапаренка

Віктор Леоненко поділився думками щодо нещодавньої гучної заяви президента київського "Динамо" Ігоря Суркіса щодо півзахисника…

58 минут ago

Ярмоленко наблизився до рекорду Шацьких в УПЛ

Правий вінгер київського "Динамо" Андрій Ярмоленко став на крок ближчим до рекорду Максима Шацьких в…

1 час ago

Шахтар назвав найкращого гравця команди у квітні

Став відомий найкращий гравець у складі донецького "Шахтаря" протягом квітня. Напередодні "Шахтар" провів голосування серед…

2 часа ago

Леоненко оцінив шанси збірної України на Євро-2024

Колишній гравець "Динамо" та збірної України Віктор Леоненко поділився думками щодо шансів команди Сергія Реброва…

2 часа ago