Футбол

Скандал навколо Кривбаса: офіцер ЗСУ лютує та вимагає публічних вибачень

Командир 129-ї окремої бригади вимагає від керівництва Кривбаса публічних вибачень через тренерів, які виступали в чемпіонаті днр.

Довкола криворізького Кривбасу розгорівся справжній скандал. Командир аеророзвідки 129-ї окремої бригади територіальної оборони Микола Колесник звернувся у своєму Facebook до представників команди Вернидуба та передав особисте «вітання» віце-президенту Артему Гагаріну.

Справа в тому, що до початку повномасштабного вторгнення в тренерському штабі молодіжної команди Кривбаса працювали Віталій Віценець та Станіслав Дяченко, які свого часу виступали в чемпіонаті так званої днр. Колесник заявив, що звертався до криворіжців задля вирішення цього питання, але бажаного пояснення військовослужбовець не отримав.

«От цей зашквар не виправити просто двома-трьома пікапами «хлопцям на війну». Вимагаю публічних вибачень, за те, що дітей в Кривбасі тренували злочинці, за те, що нормальної реакції не було, за те, що той Гагарін прикривав відвертих сепаратистів, за те, що платили «журналістам-антикорупціонерам» за обливання мене брудом.

Бо можемо перейти до другої серії, коли в команді грали футболісти з російськими паспортами. І питання в мене виключно до навколофутбольного Артема Гагаріна. І так, мені пофігу хто в нього дах», – завив Микола Колесник.

Зараз Віталій Віценець працює в тренерському штабі тульського Арсенала. Нагадаємо, у 18 турі УПЛ Кривбас розписав бойову нічию зі Львовом та посідає сьому сходинку турнірної таблиці.

Editor

Recent Posts

Ексзірка Ворскли висловився про прийдешній фінал Кубка України

Колишній нападник полтавської "Ворскли" Василь Сачко поділився очікуваннями від прийдешнього фіналу Кубка України. В середу…

14 минут ago

Відомо, в яких комплектах форми зіграють Ворскла і Шахтар у фіналі Кубка України

Стало відомо, в яких комплектах ігрової форми полтавська "Ворскла" та донецький "Шахтар" зіграють у фіналі…

34 минуты ago

Відомий розклад матчів 30-го туру УПЛ

Став відомий розклад матчів 30-го туру української Прем'єр-ліги. Напередодні на офіційному сайті УАФ з'явилася інформація…

54 минуты ago

Легенда Шахтаря дав прогноз на фінал Кубка України

Колишній нападник донецького "Шахтаря" Андрій Воробей поділився очікуваннями від фіналу Кубка України. В середу в…

1 час ago

Промоутер Усика зробив попередження Ф’юрі

Олександр Красюк, промоутер чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF…

2 часа ago

Анчелотті висловився про конкуренцію воротарів у Реалі

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті поділився думками щодо воротарської конкуренції в команді. Питання конкуренції…

2 часа ago