Новини

Тренер Зінченка «наїхав» на команду після перемоги в АПЛ

Головний тренер «канонірів» Мікель Артета прокоментував результат матчу з Крістал Пелас (4:1) у 28 турі чемпіонату Англії.

«Я дуже щасливий, дуже задоволений тим, як ми почали гру. Був дуже радий тому, як команда відреагувала після четверга, і ми зняли з будь-які питання. Ми продемонстрували велику рішучість, велику цілеспрямованість у нашій манері гри. Я дуже радий, що граємо так, після втрати двох важливих гравців для нас, і продовжуємо конкурувати.

Я розчарований тим, що пропустили гол, і це було невдало, як ми це зробили. Могли зробити все краще в другому таймі, коли домінували. Ми могли б бути більш шанобливо ставитися до простих речей, але це нормально.

Кілька чудових голів, кілька чудових комбінацій. Ми були домінуючими та ефективними, особливо в останній третині поля проти дійсно компактного та складного блоку. Знову забили кілька красивих голів. Ми можемо контролювати свої ігри, ми виграли шість поєдинків поспіль у лізі, що чудово, і все», – цитує Артету BBC.

Арсенал наразі посідає перше місце в турнірній таблиці, маючи 69 балів. Перед перервою на матчі збірних «каноніри» лідирують в АПЛ з відривом у 8 очок, але Манчестер Сіті має матч у запасі.

Editor

Recent Posts

Лунін оцінив виступ Куртуа в матчі проти Алавеса

Воротар мадридського "Реала" Андрій Лунін відреагував на виступ Тібо Куртуа в нещодавньому матчі іспанської Ла…

16 минут ago

Циганик розповів про ще один випадок стимулювання команд в УПЛ

Журналіст Ігор Циганик заявив про черговий випадок стимулювання клубів третіми сторонами в УПЛ. Наприкінці сезону…

35 минут ago

Гутцайт прокоментував можливий недопуск футболістів до олімпійської збірної України

Президент НОК України Вадим Гутцайт поділився думками щодо можливого недопуску футболістів до складу олімпійської збірної.…

55 минут ago

Сачко висловився про невдачі Ворскли навесні

Колишня зірка полтавської "Ворскли" Василь Сачко поділився думками щодо виступів команди у весняній частині сезону.…

1 час ago

Де Дзербі висловився про виступи Мудрика в Челсі

Головний тренер "Брайтона" Роберто Де Дзербі поділився думками щодо виступів свого колишнього підопічного Михайла Мудрика…

2 часа ago

Президент WBC висловився про успіхи українських боксерів

Президент WBC Маурісіо Сулейман поділився думками щодо нещодавніх успіхів українських боксерів. Напередодні Сулейман висловився щодо…

2 часа ago