Футбол

Циганков «розриває» іспанські ЗМІ

Іспанське видання Diari de Girona випустило невеликий текст, присвячений українському вінгеру «Жирони» Віктору Циганкову, який напередодні забив два м’ячі у ворота «Райо Вальєкано», чим приніс каталонцям нічию (2:2).

«Хороша інвестиція та, що приносить прибуток. Хто витрачає гроші, той завжди хоче продуктивності та результату якнайшвидше, і у разі підписання контракту з Віктором Циганковим, «Жирона» домагається цього із надлишком».

«Український вінгер виблискував учора на «Кампо-де-Вальєкас» двома голами, по одному в кожному таймі, що допомогло «Жироні» здобути очко. Два голи додаються до голу, забитого проти «Альмерії», що вже ставить його нарівні з кращими бомбардирами команди. Попереду лише Рікельме з чотирма та Стуані з Кастельяносом із шістьма голами. Крім того, екс-гравець київського «Динамо» також віддав три результативні передачі всього у семи іграх, зіграних за «Жирону».

«Без жодних сумнівів, Циганков підтверджує, що це різнопланове підписання, і виправдовує кожен цент із п’ять мільйонів євро, які коштував його трансфер. Закріпившись на правому фланзі, вчора українець вирізнявся серед загальної сірості першого тайму. Цифри говорять про все. Cім ігор, три голи та три передачі. «Жирона» знайшла скарб. Дорого, але схоже, що згодом цей трансфер окупиться», — пише видання.

Editor

Recent Posts

Суперкомп’ютер визначив переможця бою Усик — Ф’юрі

Володар титулу WBC Тайсон Ф'юрі має трохи більше шансів перемогти у поєдинку чемпіона WBA, WBO, IBO та…

6 минут ago

Син Суркіса розставив всі крапки у резонансному скандалі у матчі з Шахтарем

Син колишнього президента Динамо Григорія Суркіса – В’ячеслав Суркіс – розповів власну версію інциденту, який…

45 минут ago

МОК заборонив російським журналістам використовувати символіку РФ на Олімпіаді

Журналістам із Росії заборонили використовувати символіку їхньої країни на літніх Олімпійських іграх 2024 року в…

2 часа ago

У Ф’юрі назвали головну перевагу перед боєм з Усиком

Батько Тайсона Ф'юрі прокоментував підготовку свого сина до бою проти Олександра Усика. Британський боксер налаштовується на…

2 часа ago

Чісора повідомив новину про Ф’юрі: Усик має цим скористатися

Британський боксер суперважкої ваги Дерек Чісора розповів, що розсічення Тайсона Ф’юрі не встигло загоїтися належним…

3 часа ago

Лунін сказав Анчелотті, як відреагує на вихід Куртуа у фіналі ЛЧ

Український голкіпер мадридського Реалу Андрій Лунін може пропустити фінал Ліги чемпіонів проти дортмундської Борусії. Іспанські…

3 часа ago