Американський екс-чемпіон світу Антоніо Тарвер вважає, що Тайсон Фʼюрі несправедливо поділив гонорар за бій з Олександром Усиком.

«30%? Чуваки, це неповага, а він заслуговує на повагу, як олімпійський чемпіон, абсолют у крузервейті і володар трьох поясів у супертяжах.

Те, що Усик погодився на це, свідчить про те, що він або супервпевнений у своїх силах, або просто хоче зробити цей бій. Моя повага. Він не ухиляється. Тайсон знає, що він хоче з ним битися, і тому влаштовує ось це все, як відоме обличчя за кордоном. Мовляв, тут я зірка. Але 70/30? Бро, це погано щодо Усика», – сказав Тарвер в коментарі iFL TV.

Нагадаємо, що Олександр та Тайсон попередньо домовилися провести бій 29 квітня на легендарному лондонському стадіоні Вемблі. Проте контракт досі не підписаний, а в інфопросторі все частіше говорять про те, що поєдинок можуть перенести.

Усик навіть погодився на 30% від гонорару, але вимагає натомість у «Циганського короля» пожертвувати Україні 1 млн фунтів одразу після бою. Вже незабаром Тайсон запропонував виключити з контракту пункт про реванш, хоча саме його команда поставила таку умову.

До слова, у поєдинку між Усиком та Ф’юрі визначиться перший абсолютний чемпіон 21-го століття у королівському дивізіоні. Останнім володарем усіх головних титулів був Леннокс Льюїс.