Український захисник Сергій Кривцов демонструє стабільність у виступах в МЛС за клуб Інтер Маямі, який належить Девіду Бекхему.

Команда Кривцова зазнала другої поразки поспіль – цього разу від Торонто. У першому таймі відкрити рахунок не вдалося, однак по перерві гості двічі вразили ворота маямців і впритул наблизилися до них у турнірній таблиці Східної конференції. Інтер розташувався на сьомій сходинці, Торонто йде одразу ж за ним.

Українському легіонеру підсолодили пігулку званням найкращого гравця у своєму колективі в цьому матчі. Кривцов вийшов на поле у стартовому складі та відіграв увесь матч. Статистичний портал Sofascore поставив Сергієві найвищу оцінку в складі маямців – 7,2 бала.

Український оборонець виконав чотири точних передачі з шести, шість перехоплень, одне блокування, три відбори, один обіграш з дриблінгу, а точність його передач становила 88%. Нагадаємо, Кривцова також визнавали найкращим гравцем Інтера у першому турі МЛС – команда Бекхема тоді зустрічалася з Монреалем.