Футбол

Шахтар прощається з Лігою Європи: «гірники» програли з непристойним рахунком

Шахтар припинив боротьбу у Лізі Європу після матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи проти Феєноорда. Команда Ігора Йовічевіча в Роттердамі отримала торбу голів у власні ворота.

Після нічиєї 1:1 у першому матчі Феєноорд за підтримки власної публіки був налаштований довести, що результат матчу тижневої давнини був випадковим.

Оборона Шахтаря протрималася дев’ять хвилин до першого голу нідерландського колективу у виконанні Сантьяго Хіменеса після обрізки «гірників» у центрі поля.

В першому таймі Шахтар міг повернутися в гру, якби м’яч після пострілу Георгія Судакова залетів у ворота, але від поперечки той вийшов у поле.

До перерви Феєноорд забезпечив собі комфортну перевагу в рахунку завдяки дублю капітана Оркуна Кокчу, після якого Шахтар вже не зміг прийти до тями.

По перерві гравці Феєноорда збільшили перевагу в рахунку – дублем відзначився Уссама Ідріссі, а згодом по одному голу записали Аліреза Джаханбакш та Данілу, які продовжили побиття суперника в другому таймі.

Наприкінці матчу Шахтар таки відважився на гол престижу, автором якого став Кевін Келсі. Венесуелець, який вийшов на поле в другому таймі, реалізував вихід віч-на-віч та не дозволив гостям піти з поля без забитого гола.

Шахтар в другому матчі поступився Феєнорду 1:7 та прощається з Лігою Європи.

Editor

Recent Posts

Бражко: «Почути гімн Ліги чемпіонів було моєю дитячою мрією»

В четвер у центрі Києва "Динамо" провело урочистий захід, присвячений старту виступу команди в основному…

5 часов ago

Світоліна перенесла операцію, через яку достроково завершила сезон

Колишня перша ракетка України Еліна Світоліна перенесла операцію, через яку була змушена достроково завершити сезон.…

6 часов ago

Дружина Йоханнеса Бьо опублікувала рідкісне фото зіркового біатлоніста

Хедда Делі Бьо, дружина п’ятикратного олімпійського чемпіона, багаторазового чемпіона світу, норвезького біатлоніста Йоханнеса Бьо, опублікувала…

13 часов ago

Міжнародна федерація не допустить росіян і білорусів до змагань під своїми прапорами

Міжнародна шахова федерація (FIDE) відхилила пропозицію відновити повні права шахових федерацій Росії та Білорусі. Про…

16 часов ago

Брагару: «Не думаємо про турнірну таблицю, йдемо від гри до гри»

Вінгер київського «Динамо» Максим Брагару дав ексклюзивний коментар EuroFootball.com.ua за підсумками перенесеного матчу 4-го туру УПЛ проти…

1 день ago

Доротея Вірер розповіла про свою роботу на Олімпійських іграх-2024

Триразова призерка Олімпіади, чотириразова чемпіонка світу, італійська біатлоністка Доротея Вірер розповіла про тонкощі своєї роботи…

1 день ago