Футбол

Джерело назвало гравця Динамо, на якому Суркіс може гарно заробити

Півзахисник Динамо Самба Діалло, який став володарем Кубка Африки у складі молодіжної збірної Сенегалу (U-20), може залишити київський клуб у літнє трансферне вікно.

Самба Діалло став володарем Кубка Африки у складі молодіжної збірної Сенегалу (U-20), капітаном якої він є. Динамівський вінгер провів п’ять матчів на турнірі і забив один гол.

Телеграм-канал «Динамо Київ Inside» повідомив про те, що після тріумфу на континентальній першості президент київського клубу Ігор Суркіс спробує продати сенегальського таланту якомога дорожче.

«Якщо в зимове трансферне вікно на столі президента клубу вже лежала бельгійська конкретика ціною вісім мільйонів євро, то після золотого прокачування вартість має піти в геометрію.

Словом, у найближчих матчах є шанс побачити Діалло у справі. Це маркетинг, панове. Такий продукт перед продажем підлягає марафету», – повідомило джерело.

Контракт 20-річного Діалло з Динамо дійсний до кінця 2026 року. За основну команду київського клубу сенегальський вінгер провів два матчі, але не відзначився результативними діями.

Editor

Recent Posts

Ексчемпіон світу вірить у перемогу Камбососа над Ломаченком

Колишній чемпіон світу у важкій вазі Джей Опетая поділився очікуваннями від бою між Джорджем Камбососом…

11 минут ago

Ребров висловився про останні успіхи збірних України

Головний тренер національної збірної України та віцепрезидент УАФ Сергій Ребров прокоментував нещодавні успіхи збірних України.…

2 часа ago

Британський боксер висловився про бій Усик — Ф’юрі

Британський боксер Дензел Бентлі поділився очікуваннями від прийдешнього бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.…

3 часа ago

Лунін — у старті Реала на півфінал Ліги чемпіонів проти Баварії

Український воротар Андрій Лунін опинився в стартовому складі мадридського "Реала" на  матч-відповідь півфіналу Ліги чемпіонів…

3 часа ago

Судаков надалі цікавить відомий європейський клуб

Півзахисник донецького "Шахтаря" Георгій Судаков залишається пріоритетною трансферною ціллю італійського "Наполі". Про це повідомляє видання…

3 часа ago

На переможця бою Усик – Ф’юрі очікують санкції

Переможця бою Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) та Олександра Усика (21-0, 14 КО) буде позбавлено…

4 часа ago