Екс-чемпіон WBC британський крузер Тоні Беллью востаннє виходив у ринг у листопаді 2018 року — намагався відібрати всі титули дивізіону у Олександра Усика (20-0, 13 КО) з України, але полетів у жахливий нокаут у 8-му раунді, після чого вирішив завершити кар’єру

Белллю розповідає подробиці переговорів: «Це насправді повчальна історія. Вона про те, що не варто погоджуватись на все, що вам пропонують. Особливо під впливом алкоголю. Тому що коли я це зробив минулого разу, все закінчилося тим, що мене побив Усик. Отже, як це було. Я провів два бої з Девідом Хеєм, офіційно завершив кар’єру, одружився. У мене все чудово, медовий місяць, насолоджуюся життям без боксу. І тут мені дзвонить знайомий і радить увімкнути телевізор…»

У цей же час, а це було літо 2018 року, Усик вирушив до Москви (РФ) і декласував там місцевого об’єднаного чемпіона світу Мурата Гасієва, після чого у прямому ефірі кинув виклик Белллю.

«Отже, я вмикаю телевізор і дивлюся, як цей маніяк із чотирма поясами в руках викликає мене на бій, — сміється Белллю. — І що я, вщент п’яний, немов старий пердун, роблю? Звичайно ж, дзвоню своєму промоутеру Едді Хірну і вимагаю зробити цей бій. Едді намагається мене відмовити. Нагадує, що я на пенсії, що я заробив пристойно за два бою з Хеєм, що мені це не потрібно. Я, звичайно, його не слухаю».

«Наступного дня я прокинувся пізно. Голова болить, на телефоні чотири пропущені виклики від Едді, — продовжує Белллю. — Я передзвонюю. Він кричить у слухавку: «Ура! Я все зробив! Я домовився!» Я нічого не розумію, кажу: «Про що ти взагалі?» А Едді такий: «Ти мені вчора заявив, що якщо я не зроблю тобі бій з Усиком, то ти його зробиш без мене». Ось так і пройшли мої «переговори» щодо бою з Усиком…»