Футбол

З пента-триком Холанда: визначились шість учасників 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Сьогодні, 15 березня, завершився матч-відповідь у рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між «Манчестер Сіті» та «РБ Лейпциг». Команди грали на стадіоні «Етіхад» у Манчестері. Протистояння закінчилося з рахунком 7:0 на користь господарів. Завдяки цьому результату «міщани» вийшли до наступного раунду.

На стадіоні «Драгау» також завершився матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, у якому зустрічалися «Порту» та «Інтер». Матч закінчився із рахунком 0:0. Перша зустріч завершилася перемогою «Інтера» з рахунком 1:0. Єдиний гол забив Ромелу Лукаку на 86-й хвилині.

Раніше до списку восьми найкращих команд турніру потрапили «Челсі», «Бенфіка», «Мілан» та «Баварія». Лондонський клуб у своїх стінах обіграв дортмундську «Боруссію» (2:0, загальний рахунок у сумі двох зустрічей — 2:1), а лісабонці розгромили «Брюгге» (5:1, загальний рахунок у сумі двох матчів 7:1). У матчі-відповіді «Баварія» здобула гору над «ПСЖ» з рахунком 2:0 і вийшла в наступний раунд турніру, перемігши із загальним рахунком 3:0. «Мілан» зіграв внічию на виїзді з «Тоттенхемом» (0:0). Завдяки перемозі у першій грі з рахунком 1:0 італійський клуб зміг вийти у чвертьфінал.

Останні два матчі 1/8 фіналу змагання відбудуться сьогодні, 15 березня. «Реал» вдома зіграє з «Ліверпулем», а «Наполі» зустрінеться з «Айнтрахтом».

Editor

Recent Posts

Попов розповів, на що очікувати від збірної України на Євро-2024

Центральний захисник київського "Динамо" Денис Попов поділився очікуваннями від виступів національної збірної України у фінальній…

26 минут ago

Пушич прокоментував чутки про відхід із Шахтаря

Головний тренер донецького "Шахтаря" Марино Пушич висловився щодо чуток про його можливий перехід до "Феєнорда".…

55 минут ago

Ребров розповів, чим унікальні нинішні українські футболісти

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров розповів в інтерв'ю виданню Forbes, чим унікальне нинішнє…

1 час ago

Легендарний тренер Динамо і збірної України готовий воювати

Колишній головний тренер "Динамо" та національної збірної України Йожеф Сабо розповів, що думає про війну…

2 часа ago

Гравець Динамо назвав винуватців у програші чемпіонства

Центральний захисник київського "Динамо" Денис Попов висловився щодо програшу команди в боротьбі за чемпіонство. "Динамо"…

3 часа ago

УАФ відреагувала на скандал у матчі Шахтар — Динамо

Українська асоціація футболу відреагувала на сутичку, що відбулася в нещодавньому матчі між донецьким "Шахтарем" і…

4 часа ago