Екс-гравець збірної росії Андрій Соломатін підтримав війну в Україні та розповів, що відвідував солдатів країни-терориста на Донбасі. Уболівальники висміяли екс-футболіста.

Шанувальник дій президента-терориста росії Андрій Соломатін, який виступав в Україні за Оболонь у 2005 році, заявив, що їздив на фронт, до зони «СВО», як російські пропагандисти назвали війну в Україні, щоб підтримати військових країни-окупанта.

За його словами, всі солдати Росії твердо мають намір перемогти і перебувають у відмінному настрої.

«Так, я їздив до хлопців-фанатів у зону «СВО» та підтримую з ними зв’язок. Настрій у них бойовий та робочий. Усі хлопці на передовій та розуміють, що нам потрібна лише одна перемога.

Я зараз входжу до гуманітарного представництва від району, і ми там – єдине ціле. Наступна моя поїздка до зони «СВО» – не за горами», – сказав Соломатін в інтерв’ю Metararings.

Фанати у коментарях на сайті Sports.ru висміяли Соломатина.

«Ну і залишався б там».

«Соломатину по голові сильно прилітало за кар’єру».

«Чудова новина! Перемога майже забезпечена – форсована річка Бахмутівка! Зайняті двори перед гаражами в передмісті Артемівська, попри все, йде просування до дитячого майданчика будівлі перед артемівською поліклінікою №4. Так що ось вона – Перемога!».

«Ок, ще один у список муд * ків».

«Колись років 20 тому був кумиром. А зараз…».

«Андрію, чи були там помічені бойові комарі чи біозброя, що діє лише на «російських слов’ян»?»,».

«Перемога над ким чи чим? Якщо над здоровим глуздом та адекватністю, то вона вже беззастережно здобута в Росії».

«Може хоч Соломатін розповість мені, у чому полягатиме перемога?».

47-річний Соломатін майже всю свою кар’єру провів у росії. 2004 року він виступав за південнокорейський Соннам Ільва Чунма, а 2005 року захищав кольори Оболоні. У країні-терористі екс-гравець виступав за Торпедо, Локомотив, ЦСКА, Анжі та інші команди. Провів 13 матчів за збірну рф, забив один гол.