Новини

Британський промоутер зробив гучну заяву про бій Усика

Британський промоутер Френк Уоррен підтвердив, що чемпіони світу у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик домовилися про фінансову сторону поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі, проте не повідомив, як саме боксери поділили призовий фонд.

«Бій буде. За умови, що контракти буде узгоджено, все на одній хвилі. Нам просто потрібно продовжувати роботу, і я впевнений, що бій відбудеться, — повідомив Воррен в інтерв’ю talkSPORT. — Головне, що вони обидва публічно заявили, що мають намір робити, і очевидно, що нам треба підписати контракти. Усі працюють над тим, щоб це було зроблено.

Також Воррен підтвердив, що 29 квітня залишається призначеною датою бою.

«Це буде дата бою, — сказав промоутер 29 квітня. — Якоїсь миті я не був упевнений, що Тайсону підійде ця дата, але тепер все гаразд. Як тільки ми закінчимо, це буде чудово. Перший бій за чотири титули. Це найбільший бій у надважкій вазі за бог знає скільки років».

«Усім слід віддати належне Тайсону Ф’юрі, тому що він єдиний суперважкоатлет з часів славетних часів Алі, Формана і Фрейзера, який зустрівся з усіма найсильнішими суперваговиками свого часу», — зазначив промоутер.

«Він боксував із Кличком, який був найкращим у своєму поколінні, поїхав до нього додому та побив його, — нагадав Уоррен. — Деонтей Уайлдер, який найдовше володів титулом, — поїхав у США і не раз, а три рази й побив його. Зараз він виходить проти хлопця, який двічі побив Джошуа та володіє трьома поясами».

«Потрібно віддати належне Тайсон Фюрі. Ми говоримо про Леннокс Льюїс, але він так і не зустрівся з Ріддіком Боу, а з Майком Тайсоном зустрівся вже на заході його кар’єри. Це не закид Ленноксу, він чудовий боксер. Тайсон зустрівся з усіма цими хлопцями в їхні найкращі роки».

Editor

Recent Posts

Костюк поступилася росіянці Шнайдер у чвертьфіналі турніру в Сеулі

Перша ракетка України Марта Костюк не змогла пробитися до півфіналу турніру WTA 500 в Сеулі.…

3 часа ago

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

6 часов ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

8 часов ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

24 часа ago

Динамо та GGBET провели пресконференцію стосовно старту в Лізі Європи

19 вересня у Києві відбулася спільна прес-конференція футбольного клубу «Динамо» Київ та його нового офіційного…

24 часа ago

Наставник жіночої збірної України з біатлону оцінив виступ українок на літньому ЧС-2024

Старший тренер української жіночої збірної з біатлону Микола Зоц дав оцінку виступам наших дівчат на літній…

1 день ago