Британський промоутер Френк Уоррен підтвердив, що чемпіони світу у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик домовилися про фінансову сторону поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі, проте не повідомив, як саме боксери поділили призовий фонд.

«Бій буде. За умови, що контракти буде узгоджено, все на одній хвилі. Нам просто потрібно продовжувати роботу, і я впевнений, що бій відбудеться, — повідомив Воррен в інтерв’ю talkSPORT. — Головне, що вони обидва публічно заявили, що мають намір робити, і очевидно, що нам треба підписати контракти. Усі працюють над тим, щоб це було зроблено.

Також Воррен підтвердив, що 29 квітня залишається призначеною датою бою.

«Це буде дата бою, — сказав промоутер 29 квітня. — Якоїсь миті я не був упевнений, що Тайсону підійде ця дата, але тепер все гаразд. Як тільки ми закінчимо, це буде чудово. Перший бій за чотири титули. Це найбільший бій у надважкій вазі за бог знає скільки років».

«Усім слід віддати належне Тайсону Ф’юрі, тому що він єдиний суперважкоатлет з часів славетних часів Алі, Формана і Фрейзера, який зустрівся з усіма найсильнішими суперваговиками свого часу», — зазначив промоутер.

«Він боксував із Кличком, який був найкращим у своєму поколінні, поїхав до нього додому та побив його, — нагадав Уоррен. — Деонтей Уайлдер, який найдовше володів титулом, — поїхав у США і не раз, а три рази й побив його. Зараз він виходить проти хлопця, який двічі побив Джошуа та володіє трьома поясами».

«Потрібно віддати належне Тайсон Фюрі. Ми говоримо про Леннокс Льюїс, але він так і не зустрівся з Ріддіком Боу, а з Майком Тайсоном зустрівся вже на заході його кар’єри. Це не закид Ленноксу, він чудовий боксер. Тайсон зустрівся з усіма цими хлопцями в їхні найкращі роки».