Неймар хоче грати за ПСЖ до кінця кар’єри.

Форварда нерідко пов’язували з поверненням до «Барселони» або переходом до будь-якого іншого клубу, але він залишався в Парижі. Ймовірно, що ситуація така і залишиться, бо 31-річний футболіст хоче завершити кар’єру в «ПСЖ», пише The Athletic.

Після переходу з «Барселони» у 2017 році за рекордні 222 млн євро, Неймар допоміг «ПСЖ» дійти до фіналу Ліги чемпіонів 2020-го та взяти 13 трофеїв у Франції. За оцінкою Forbes, за час виступів бразильця в ПСЖ вартість клубу зросла з 841 млн до 3,2 млрд доларів.

Той факт, що Неймар став найдорожчим футболістом в історії, означає, що потенційному покупцеві доведеться вкласти величезну суму у його придбання. Неймар хоче грати за ПСЖ до кінця кар’єри, і це не залежить від фінансових показників можливої угоди. Бразилець хоче допомогти клубу досягти успіху – зокрема, у Лізі чемпіонів, яку «ПСЖ» поки що так і не зміг виграти.

Термін нинішнього контракту Неймара із парижанами розрахований до літа 2027 року. Поки невідомо, чи бразилець завершить кар’єру в 35 років. Можливо, він підпише ще один контракт із «ПСЖ».

Наразі форвард не планує виступати за іншу команду.

Цього сезону Неймар зіграв 29 матчів за «ПСЖ» у всіх турнірах, забив 18 голів і зробив 16 результативних передач. 19 лютого він отримав травму гомілкостопа, через яку вибув до кінця сезону.