Схоже, що бій між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі таки відбудеться цієї весни. Українець погодився на вимогу Циганського короля — розподілити гонорар у співвідношенні 70/30 на користь британця.

Мегапоєдинок у суперхевівейті між українцем Усиком та британцем Ф’юрі схоже, що таки відбудеться цієї весни. Довгий час сторони не могли погодити фінансові умови поєдинку, а точніше – розподіл гонорару.

Що важливо, Тайсон Ф’юрі наполягав на тому, що призові після бою мали розподілятися у пропорції 70% на 30%, звичайно ж, на його користь. Ці умови від британського боксера спочатку невигідні для Олександра Усика, але він таки вирішив на них погодитися, щоб поєдинок таки відбувся. Наш боксер не стримувався у своїх висловлюваннях і публічно назвав суперника за це «жадібним пузом».

Але українець має свою особливу вимогу. Вусік наполягає на тому, щоб Тайсон Ф’юрі особисто пожертвував Україні після бою 1 мільйон фунтів стерлінгів. І щодня затримки щодо виплати з боку «Циганського короля» оцінюватимуться додатково в 1% цієї суми.

Нагадуємо, що сьогодні – останній день, коли Усік та Ф’юрі можуть домовитися між собою про поєдинок та оголосити про його проведення публічно. Інакше український боксер буде змушений провести поєдинок проти іншого суперника – британського боксера Деніела Дюбуа.