Промоутер Олександр Красюк (K2 Promotions) підтвердив, що станом на сьогодні уніфікаційний бій між володарями всіх титулів хевівейту — українцем Олександром Усиком (20-0, 13 КО) та британцем Тайсоном Ф’юрі (33-0-1, 24 КО) у кращому випадку) малоймовірним.

А це означає, що українець має провести обов’язковий захист титулів. На бій з Усиком претендують британці Деніел Дюбуа (WBA) та Джо Джойс (WBO), а також Філіп Хргович (IBF) із Хорватії.

Першим у черзі йде Дюбуа. Цікаво, що як і Ф’юрі (і Джойс теж), Деніел співпрацює з промоутером Френком Уорреном (Queensberry Promotions).

Розмірковує Красюк: «Схоже, тепер Усика чекає на бій з Дюбуа. Що я можу сказати? Потрібно з цим змиритися. Вважаю, що це не найгірший варіант для Британії, адже Деніел — англієць. Та й Усик уже добре знайомий британським уболівальникам, бо провів тут не один поєдинок. Дюбуа спробує відібрати три титули у Усика. Так що це все ж таки більше, ніж рядовий бій у хевівейті. Але, само собою, ця подія не виглядає настільки ж потужно, як би бився Усик vs Фьюрі. Це великий бій, але менший».

За словами Красюка, вони поки що не перейшли на Дюбуа, адже ще є трохи часу, щоб переконати Ф’юрі прийняти бій з Усиком: «Все вирішиться найближчими днями. Як тільки ми отримаємо офіційне рішення від Ф’юрі про те, що бою не буде, тоді відразу ж розпочнемо переговори з обов’язковим претендентом. Поки що ми не маємо такої інформації».