Олімпійський чемпіон 2012 року, володар Кубка Вела Баркера, дворазовий чемпіон світу у любителях казахстанець Серік Сапієв дав інтерв’ю YouTube-каналу «Студія боксу Віктора Ялимова».

Серік прокоментував поєдинок за звання абсолютного чемпіона суперважкої ваги (понад 90,7 кг) між об’єднаним чемпіоном з України Олександром Усиком (20-0, 13 КО) і чемпіоном WBC з Британії Тайсоном Ф’юрі (33-0-1, 24 КО).

— Ну справді, млинець, важко буде Усику. Я бачу, що буде тяжко. Тому що він нижчий на зріст, у нього не нокаутуючий удар, він піднявся з вагової категорії. Фьюрі — лідер. Усику дуже буде важко. Ф’юрі вже весь свій час боксує в супертяжах. Тяжко буде, якщо чесно, Олександру Усику. Але це бокс. Я знаю, наскільки Усик є працездатним. Має гарну, можна сказати, радянську школу боксу. Думаючий боксер, працездатний, може підібрати ключ, тому що Усик теж дуже хороший боксер.

Фаворитом я вважаю Ф’юрі все-таки, але Ф’юрі буде нелегко. А дивишся і Усик може перемогти. Тут я, так би мовити, акцентую увагу на рисах Олександра Усика. Він терплячий, у нього дуже хороша школа поставлена, він пройшов олімпійський бокс, він виграв у Ентоні Джошуа двічі, він тактично грамотно підходить до бою. Тобто всі ці якості можуть принести перемогу Олександру Усику. Все-таки для мене Ф’юрі лідер, завдяки його габаритам, завдяки його стилю ведення бою. Все-таки лідер для мене Фьюрі.