Новини

Екс-тренер Джошуа розповів, що британцю було соромно за свою витівку після бою з Усиком

Американський наставник Роберт Гарсія не виключає, що екс-чемпіону у надважкій вазі британцю Ентоні Джошуа (24-3, 22 КО) було трохи соромно за свій перформанс у реванші з українцем Олександром Усиком (20-0, 13 КО).

Цей бій відбувся у серпні минулого року у Саудівській Аравії та завершився перемогою українця роздільним рішенням суддів.

Саме Гарсія готував Джошуа до поєдинку: «Ви все пам’ятаєте, чим завершився другий бій. Ентоні схопив мікрофон і таке інше. Чому він це зробив? Думаю, його переповнювало розчарування. Дуже важко упокоритися з поразкою, коли ти відчуваєш, що перемога була так близько. Що ти її просто упустив. Думаю, він був трохи збентежений своїм виступом. У будь-якому разі його післяматчева реакція не нагадувала те, як зазвичай бійці справляються зі своїми невдачами. Таке не часто побачиш».

За словами Гарсії, я не був єдиним, хто сказав після бою, що Джошуа був трохи розчарований. Чи не єдиний, хто припустив, що йому було трохи соромно за свій перформанс».

Джошуа провів другий бій з Усиком набагато конкурентніше порівняно з першим поєдинком. Гарсія має на увазі епізод у 9-му раунді, коли британець був близьким до дострокової перемоги. Але після перерви він втратив ініціативу та віддав вирішальні (так звані чемпіонські) трихвилинки.

Джошуа вирішив не продовжувати співпрацю з Гарсією, оскільки розчарований його коментарями. У відповідь тренер заявив: Я готував його до Усика, але не обіцяв брехати після бою.

Editor

Recent Posts

На війні загинула колишня українська спортсменка

На російсько-українській війні загинула колишня українська важкоатлетка Ніна Пашкевич. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді…

17 часов ago

Краснопір: “Вважаю, нічия Руху проти Динамо закономірна”

Нападник львівського "Руху" Ігор Краснопір дав коментар Eurofootball.com.ua за підсумками матчу 7-го туру української Прем'єр-ліги…

1 день ago

Костюк поступилася росіянці Шнайдер у чвертьфіналі турніру в Сеулі

Перша ракетка України Марта Костюк не змогла пробитися до півфіналу турніру WTA 500 в Сеулі.…

2 дня ago

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

2 дня ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

2 дня ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

2 дня ago