Американський наставник Роберт Гарсія не виключає, що екс-чемпіону у надважкій вазі британцю Ентоні Джошуа (24-3, 22 КО) було трохи соромно за свій перформанс у реванші з українцем Олександром Усиком (20-0, 13 КО).

Цей бій відбувся у серпні минулого року у Саудівській Аравії та завершився перемогою українця роздільним рішенням суддів.

Саме Гарсія готував Джошуа до поєдинку: «Ви все пам’ятаєте, чим завершився другий бій. Ентоні схопив мікрофон і таке інше. Чому він це зробив? Думаю, його переповнювало розчарування. Дуже важко упокоритися з поразкою, коли ти відчуваєш, що перемога була так близько. Що ти її просто упустив. Думаю, він був трохи збентежений своїм виступом. У будь-якому разі його післяматчева реакція не нагадувала те, як зазвичай бійці справляються зі своїми невдачами. Таке не часто побачиш».

За словами Гарсії, я не був єдиним, хто сказав після бою, що Джошуа був трохи розчарований. Чи не єдиний, хто припустив, що йому було трохи соромно за свій перформанс».

Джошуа провів другий бій з Усиком набагато конкурентніше порівняно з першим поєдинком. Гарсія має на увазі епізод у 9-му раунді, коли британець був близьким до дострокової перемоги. Але після перерви він втратив ініціативу та віддав вирішальні (так звані чемпіонські) трихвилинки.

Джошуа вирішив не продовжувати співпрацю з Гарсією, оскільки розчарований його коментарями. У відповідь тренер заявив: Я готував його до Усика, але не обіцяв брехати після бою.