Промоутер чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика Олександр Красюк не виключає, що одна з країн Близького Сходу ще раз спробує влаштувати бій його підопічного з Тайсоном Ф’юрі.

«Ти ніколи не знаєш. Відбутися може все що завгодно. Часом ці люди можуть здивувати нас певними боями. Ми нещодавно бачили, яке освітлення можуть отримати ці бої. Томмі Ф’юрі побився з хлопцем, який навіть не є боксером, але вони зібрали багато переглядів з світу, у тому числі pay-per-view у США та Великобританії, так що ці хлопці знають, як здивувати, можливо, вони здивують нас боєм за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.

Фінальне рішення ухвалює боєць. Наше завдання – забезпечити найкращі умови та задовольнити його вимоги. Якщо Усик підтвердить більш ранню чи пізню дату, це буде його рішенням, рішенням його кута. Вони роблять пекельну роботу. Повірте мені, я бачив її на власні очі. Ти не просто додатково тренуєшся 1-1,5 місяці. Це велика системна робота. Не знаю про перенесення бою. Це вирішуватиме йому», — сказав Красюк в інтерв’ю YouTube-каналу Seconds Out.