Помічник головного тренера київського Динамо Мірчі Луческу – Олег Гусєв втретє одружився. Обранкою легендарного гравця біло-синіх стала дівчина на ім’я Валерія Солод.

Саме Валерія повідомила про радісну подію у житті – весілля з Олегом Гусєвим. Вона опублікувала спільне фото, де дівчина у білій сукні, а також доповнила опис свого профілю в Instagram – тепер вона Валерія Гусєва.

На початку минулого місяця Гусєв уперше опублікував фото з дівчиною, проте вона у кадрі стояла спиною. Трохи згодом він уперше відкрито показав громадськості свою нову супутницю, але імені не назвав.

Тепер громадськість дізналася про ім’я коханої легенди Динамо. Зазначимо, що Валерія – дочка Юрія Солода, скандального депутата від фракції ОПЗЖ, який нещодавно склав свій мандат разом із дружиною Наталією Королевською.

Нагадаємо, що 39-річний Гусєв розлучився зі своєю минулою дружиною Марією у листопаді 2021 року. Пара була одружена з 2013 року. У них є спільна дочка.

Перший шлюб у Гусєва був із дівчиною на ім’я Олеся. Вони мають сина Олексія, який є футболістом Динамо U-19.

Додамо, що екс-дружина Гусєва Марія вже встигла вийти заміж. У листопаді 2022 року вона відсвяткувала весілля із колишнім зятем депутата Верховної Ради України Михайла Добкіна Олегом Гуревичем.