За словами промоутера Френка Уоррена, зовсім вже близьке вирішення питання, чи відбудеться мегафайт у надважкій вазі між Олександром Усиком (20-0, 13 КО) з України та Тайсоном Ф’юрі (33-0-1, 24 КО) з Британії. Команди цих двох, нагадаємо, тижнями (а то й довше) ніяк не можуть домовитись про розподіл призового фонду.

У Олександра, який володіє трьома з чотирьох головних титулів, хочуть 50/50, а у власника одного поясу Ф’юрі вважають, що це бій нерівних з фінансової привабливості боксерів, і називають себе «стороною А». Тобто, ніяких поступок від Тайсона щодо розподілу грошей поки не видно.

Спочатку зустріч у Саудівській Аравії здавалася найімовірнішим варіантом наприкінці лютого, потім початку березня, потім і наприкінці квітня. Але в результаті було вирішено, що бій якщо і відбудеться, то на території Ф’юрі — на стадіоні «Уемблі» в Лондоні.

Судячи з лаконічної відповіді співпромоутера Ф’юрі, який все менше і менше поширюється на цю тему, а сам Тайсон взагалі «чомусь» забув про Усика  в інтерв’ю, тепер є серйозні сумніви, що бій взагалі відбудеться.

В інтерв’ю iFL TV за 3 березня його спитали — то що там, бою бути? Уоррен сказав: «Ми наближаємося до ситуації, коли так чи інакше нам доведеться ухвалювати рішення. І ми недалекі від цього [ухвалення рішення]».