Новини

Буде перемога у пізніх раундах: легенда боксу дав прогноз на бій Усика з Ф’юрі

Одлі Харрісон, колишній чемпіон Європи у суперважкій вазі та претендент на пояс WBA, а насамперед Олімпійський чемпіон Сіднея, не сумнівається, що його співвітчизник збере всі пояси у надважкій вазі, пише sportnews.

Любителі боксу все ще чекають на підтвердження бою між Тайсоном Ф’юрі (33-0-1, 24 КО), чемпіоном WBC, та Олександром Усиком (20-0, 13 КО), чемпіоном IBF, WBA та WBO. Промоутери обіцяють, що вони на фінішній прямій, що попереду залишилися лічені години переговорів, але дні йдуть, а конкретики, як і раніше, немає.

«Ф’юрі поки що не помилявся і досконало розібрався з кожним зі своїх суперників. Тож він щось придумає проти Усика, скориставшись своїми фізичними перевагами. Він, як і раніше, легкий і спритний на ногах, що відрізняє його від Джошуа. Крім того, Джошуа втомлювався наприкінці боїв з Усиком. Тайсон, з іншого боку, може легко відбоксувати дванадцять раундів, він також може атакувати та пресингувати всі дванадцять раундів. Усик дуже розумний боксер, але Ф’юрі також знає всі хитрощі, які допоможуть йому залишатися у грі. Він знову висітиме на супернику, багато працюватиме на середній дистанції і використовуватиме ці прийоми», — заявив 51-річний боксер.

«Якби мені довелося робити ставку, я вибрав би перемогу Ф’юрі над Усиком у пізніх раундах. Я вірю, що він буде першим, хто це зробить. По-перше, Ф’юрі не буде повільнішим, тим самим він позбавить Усика його ключового аргументу та переваги. Коли Ф’юрі нарешті змусить його відступати, це стане початком кінця цього бою», — додав Харрісон.

Editor

Recent Posts

Костюк поступилася росіянці Шнайдер у чвертьфіналі турніру в Сеулі

Перша ракетка України Марта Костюк не змогла пробитися до півфіналу турніру WTA 500 в Сеулі.…

12 часов ago

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

14 часов ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

17 часов ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

1 день ago

Динамо та GGBET провели пресконференцію стосовно старту в Лізі Європи

19 вересня у Києві відбулася спільна прес-конференція футбольного клубу «Динамо» Київ та його нового офіційного…

1 день ago

Наставник жіночої збірної України з біатлону оцінив виступ українок на літньому ЧС-2024

Старший тренер української жіночої збірної з біатлону Микола Зоц дав оцінку виступам наших дівчат на літній…

1 день ago