Одлі Харрісон, колишній чемпіон Європи у суперважкій вазі та претендент на пояс WBA, а насамперед Олімпійський чемпіон Сіднея, не сумнівається, що його співвітчизник збере всі пояси у надважкій вазі, пише sportnews.

Любителі боксу все ще чекають на підтвердження бою між Тайсоном Ф’юрі (33-0-1, 24 КО), чемпіоном WBC, та Олександром Усиком (20-0, 13 КО), чемпіоном IBF, WBA та WBO. Промоутери обіцяють, що вони на фінішній прямій, що попереду залишилися лічені години переговорів, але дні йдуть, а конкретики, як і раніше, немає.

«Ф’юрі поки що не помилявся і досконало розібрався з кожним зі своїх суперників. Тож він щось придумає проти Усика, скориставшись своїми фізичними перевагами. Він, як і раніше, легкий і спритний на ногах, що відрізняє його від Джошуа. Крім того, Джошуа втомлювався наприкінці боїв з Усиком. Тайсон, з іншого боку, може легко відбоксувати дванадцять раундів, він також може атакувати та пресингувати всі дванадцять раундів. Усик дуже розумний боксер, але Ф’юрі також знає всі хитрощі, які допоможуть йому залишатися у грі. Він знову висітиме на супернику, багато працюватиме на середній дистанції і використовуватиме ці прийоми», — заявив 51-річний боксер.

«Якби мені довелося робити ставку, я вибрав би перемогу Ф’юрі над Усиком у пізніх раундах. Я вірю, що він буде першим, хто це зробить. По-перше, Ф’юрі не буде повільнішим, тим самим він позбавить Усика його ключового аргументу та переваги. Коли Ф’юрі нарешті змусить його відступати, це стане початком кінця цього бою», — додав Харрісон.