Член Міжнародної зали боксерської слави, легенда ірландського та британського боксу Баррі Макгуїган розчарований тим, що чинні володарі всіх поясів хевівейту — Олександр Усик (20-0, 13 КО) з України та Тайсон Ф’юрі (33-0-1, 24 КО) з Брита — все ніяк не можуть домовитися про умови очної битви.

Не секрет, що у сторін виникли суперечки щодо розподілу призового фонду. Команда Усика мріє розділити все порівну, а у Ф’юрі вважають себе стороною А і не готові піти на поступки.

На думку Макгуїгана, через це зірвалося дуже багато боїв у боксі. Змінити це можуть лише боксерські організації: «Знаєте, у чому тут проблема? Вона в тому, що в боксі немає жодної структури, жодної моделі для того, щоб ці уніфікаційні бої проводилися регулярно. Якби існували правила, тоді ми набагато частіше бачили б бої найкращих проти найкращих».

Доки це питання не буде вирішено між організаціями, «бійці продовжать обирати не найнебезпечніші бої, а ті, в яких можна заробити без ризику програти. Саме ця ситуація і призводить до того, що замість бою Фьюрі vs Усик нам пропонують бій типу Фьюрі vs Джейк Пол. Якщо чесно, все це добре дістало. Це величезна така пляма на нашому спорті».