Футбол

Ротань прокоментував своє призначення на посаду наставника збірної України

Головний тренер «Олександрії» та молодіжної збірної України Руслан Ротань прокоментував своє призначення виконувачем обов’язків головного тренера збірної України.

«Для мене це велика честь і гордість – те, що мені довірили національну збірну країни. За те, що я зараз є виконувачем обов’язків на гру з Англією, передусім треба дякувати нашим воїнам. Кому важко – то це їм. Нам же не слід. боятися відповідальності за цей матч, бо нашим воїнам набагато важче на передовій, ніж нам підготуватися до гри та провести її.

Однак ми розуміємо, що теж захищатимемо честь країни, тому маємо підійти дуже відповідально. Я думаю, що до 5-6 березня ми вже знатимемо всіх футболістів, які будуть викликані на збір та увійдуть до резервного списку. Ми поспілкуємося з майбутнім головним тренером і, гадаю, дійдемо висновку цих чисел», — наводить слова Ротаня прес-служба УАФ.

Нагадаємо, що сьогодні, 28 лютого, УАФ призначила Руслана Ротаня виконувачем обов’язків головного тренера збірної України.

Угода з фахівцем розрахована до моменту набуття чинності контрактом із Сергієм Ребровим. Договір з останнім буде підписано терміном до 30 липня 2024 року з можливістю пролонгації за взаємною згодою до літа 2026 року.

Editor

Recent Posts

На фронті загинув чемпіон України з MMA

На російсько-українській війні загинув чемпіон України з MMA Назарій Гаврилець. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет…

1 час ago

Вірер візьме участь у новому біатлонному сезоні

Італійська біатлоністка Доротея Вірер візьме участь у новому біатлонному сезоні. Про це повідомив український виробник…

19 часов ago

Дмитро Підручний з 7 промахами виграв суперспринт на ЧУ з літнього біатлону

В рамках чемпіонату України з літнього біатлону пройшлов фінал чоловічого суперспринту. Переможцем гонки став Дмитро Підручний,…

2 дня ago

Стали відомі претенденти на проведення чемпіонатів світу з біатлону у 2028 і 2029 роках

На найближчому конгресі Міжнародного союзу біатлоністів (IBU) буде визначено країни-господині чемпіонатів світу в 2028 і…

2 дня ago

Срібна призерка Олімпіади потрапила в лікарню

Олімпійську призерку з карате Анжеліку Терлюгу машина швидкої допомоги забрала до лікарні. Спортсменка опинилася на…

2 дня ago

Руслан Ткаленко — переможець спринту на ЧУ з літнього біатлону

У Сянках на Львівщині продовжується першість України з літнього біатлону. Переможцем чоловічого спринту став Руслан…

3 дня ago