Власники всіх поясів хевівейту Олександр Усик (20-0, 13 КО) з України та Тайсон Ф’юрі (33-0-1, 24 КО) з Великобританії все ніяк не можуть домовитися про очний бій. Проблема переговорів — суперечки щодо розподілу призового фонду. Команда українця потребує половини, промоутери британця не готові на це піти.

Поглядом з боку поділився промоутер Едді Хірн (Matchroom Boxing): Ви і самі знаєте, що я рідко коли можу погодитися з аргументами Джона Фьюрі. Але цього разу я його розумію. Але є проблема. Іноді для того, щоб отримати те, чого вам дуже хочеться, потрібно піти на певні поступки. А звання абсолютного чемпіона світу — це саме те, чого дуже хочеться обом сторонам».

«Це класична ситуація у бокс. Одна сторона каже: «Ми не віддамо їм 50% призового фонду». А друга відповідає: «Або 50/50, або бою не буде, адже у нас на руках три титули». Тож комусь точно доведеться піти на поступки, адже обидві сторони дуже хочуть зробити це. Щодо ринкової вартості бійців? Ну тут все очевидно. Вона набагато вища у Ф’юрі. Вона на іншому рівні порівняно з Усиком».