Директор донецького футбольного клубу «Шахтар» Даріо Срна висловився про можливе повернення вінгера Михайла Мудрика в команду.

«Михайло – вихованець нашої академії, чудова людина, чудовий гравець. На жаль, зараз у «Челсі» він не в доброму гуморі, але він має всі якості, аби бути одним із найкращих гравців прем’єр-ліги в найближчі кілька років.

Мудрик нещасливий у «Челсі», і ми не можемо звинувачувати його в цьому. «Пенсіонери» зараз у безладі, вони не вигравали понад місяць, і незрозуміло, звідки прийде їхня наступна перемога. Тим часом клуб, до якого міг перейти Мудрик, «Арсенал», на вершині АПЛ. Ми не можемо не думати, що Михайло, можливо, хотів би приєднатися до «канонірів». Зрештою, не біда, після війни «Шахтар» викупить Мудрика», – заявив Срна в ефірі Football Ramble.

У неділю, 26 лютого, лондонський «Челсі» поступився у черговому турі чемпіонату Англії «Тоттенгему». Михайло Мудрик з’явився лише на 83 хвилині поєдинку.

Програвши на півночі Лондона, «пенсіонери» довели серію матчів у всіх турнірах без перемог до шести – 3 нічиї, 3 поразки. На рахунку команди Грема Поттера лише одна перемога у 11-ти останніх поєдинках. Вони 15 січня обіграли вдома «Крістал Пелас» (1:0), а до цього не перемагали у 4-х зустрічах (1 нічия, 3 поразки).

У таблиці Англійської Прем’єр-лізі «Челсі» йде 10-м, маючи 31 очко. 4 березня «сині» приймуть на своєму полі «Лідс».