Олександр Красюк, промоутер володаря титулів WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, висловився про критику з боку свого колеги Боба Арума, який закликав його заткнутися з приводу переговорів про бій проти Тайсона Ф’юрі.

«Наступили діду на мозоль. Він мав на увазі, що треба замовкнути і перестати вести переговори через ЗМІ. Напередодні поїздки до Лондона я постарався підготувати свої переговорні позиції. Я дав американським журналістам інтерв’ю з баченням того, що, на мою думку, є справедливою умовою в організацію цього поєдинку, що це 50 на 50.

Не можу стверджувати, але припускаю, що Тайсон Ф’юрі так само дивиться на цю справу. Але оскільки ми спілкуємося не з Тайсоном, а з його промоутерами, які хочуть викрутити руки і вичавити свої вигоди з цієї справи, цілком можливо, що існує якась різниця між тією інформацією, яку я озвучую в ЗМІ, і тією інформацією, яку Тайсон Ф’юрі отримує від своїх промоутерів. Ця невідповідність може викликати дискомфорт до рівня, що закликають заткнутися.

Насправді з повагою ставлюся до Боба Арума. До речі, Френк Уоррен приблизно так само прокоментував того ж дня. Це олдскульне покоління промоутерів, вони звикли працювати певним чином. З повагою до цього ставимося, але по-старому не працюємо. Працюємо по-новому», — сказав Красюк на подкасті Box Office.