Жером Ротен закликав «ПСЖ» продати Ліонеля Мессі чи Неймара та будувати команду навколо Кіліана Мбаппе.

«Розбити тріо МНМ – пріоритетне завдання «ПСЖ». Пріоритет у тому, щоб усунути хоча б одного. Я говорю про Мессі чи Неймара, не про Мбаппа, звичайно. Якщо Кіліану захочеться чогось нового, для ПСЖ це стане трагедією.

Мессі був аномалією з моменту свого приходу до «ПСЖ». Тяжко так говорити про такого гравця, який так сильно вплинув на історію футболу. Але це реальність, на жаль, якщо говорити про інвестиції до нього щодо його плюсів. Все просто.

Звичайно, він почувається трохи сиротою після виходу з «Барселони». Навіть якщо він каже, що сьогодні в його житті все налагодилося, то на полі цього не видно. Не видно особливого задоволення.

Зараз я повністю на боці клубу. Луїш Кампуш повинен взяти на себе відповідальність і визнати, що прихід Мессі не обов’язково був гарною подією, що це був провал.

А ще постає питання про Неймара. Тільки в Англії можуть дозволити собі гравця із такою зарплатою. Я навіть не говорю про трансфер, тому що я думаю, що «ПСЖ» визнав той факт, що вони ніколи не продадуть Неймара за 200 мільйонів євро або за 220 мільйонів, як вони купили свого часу.

Але хоч би зменште ціну вдвічі, щоб заощадити його зарплату, бо є фінансовий фейр-плей.

Якщо «ПСЖ» справді хоче розпочати новий спортивний проект, я думаю, потрібно розлучитися з високооплачуваними гравцями», – заявив колишній гравець «ПСЖ».