Щоб розпочати інтенсивну підготовку до поєдинку проти Девіна Хейні, ухвалив рішення залишити територію України скандальний боксер Василь Ломаченко. Його бій із американцем запланований на 20 травня цього року.

Василь Ломаченко, який в Україні зазнав різкої критики через свою любов до Росії та Московського патріархату, залишив межі нашої країни. Боксер вирушив до США, де готуватиметься до поєдинку проти американця Девіна Хейні. Нагадуємо, що Хейні є володарем 4 чемпіонських поясів у легкій вазі.

Лише 17 лютого українському боксерові виповнилося 35 років, і він не залишає спроб повернутися на 1 місце у своєму дивізіоні. Раніше він був володарем трьох чемпіонських поясів у категорії «легка вага». Вже 20 травня він проведе бій проти Хейні, якого букмекери вважають абсолютним фаворитом поєдинку. Поки що сторони не дійшли згоди щодо вибору місця для проведення бою. Це буде одне з міст США, але яке саме, поки не уточнюється.

Що цікаво, боксерові вдалося залишити територію України, незважаючи на військовий стан. Раніше Василь Ломаченко був членом загону тероборони і майже на півроку поставив на паузу свою кар’єру в боксі, щоб захищати країну від рашистських окупантів.

Стало відомо, що Хейні також розпочав свою підготовку до бою. Він спарингує з шульгою, бо домінуюча рука в українця Василя Ломаченка саме ліва.