57-річний колишній абсолютний чемпіон світу у суперважкій вазі Леннокс Льюїс (41-2) вважає чемпіона WBA, IBF та WBO у суперважкій вазі Олександра Усика (20-0) фаворитом у бою з чемпіоном WBC у суперважкій вазі Тайсоном Ф’юрі (33-0) .

«Я думаю, якщо він (Ф’юрі. — Прим. «СЕ») хоче зберегти свою спадщину, він має провести бій з Усиком, — сказав британець FightHype. — Бо я думаю, що Усік може його побити. Тайсон Фьюрі звик, що його головна перевага — це швидкість, тому що більшість важкоатлетів дуже повільні, а він звик боксувати проти них.

Якщо ти виходиш проти боксера на кшталт Стіва Каннінгема, може щось піти не за планом. Я думаю, що Усік у самому розквіті сил і якраз вписується в дивізіон суперважкоатлетів. Думаю, він зможе перемогти Тайсона Ф’юрі. [Габарити] були б [перевагою] з більшістю важкоатлетів, які стоять перед тобою, і на яких Тайсон може спертися і схопити. Але Усік не з таких. Він робитиме невеликі наскоки усі дванадцять раундів. І я думаю, що Тайсон видихнеться, а потім, можливо, Усік нокаутує його.