Футбол

Росіяни не отримали грошей за перехід Зінченка з Манчестер Сіті до Арсеналу: відома причина

Російська Уфа мала отримати відсоток, а саме 250 тисяч євро, за перехід українського футболіста Олександра Зінченка з Манчестер Сіті до Арсеналу.

Трансфер Зінченка з Манчестер Сіті до складу Арсеналу не приніс очікуваний росіянами прибуток у 250 тисяч євро. Вся річ у тому, що на країну-агресора наклали санкції через розпочату криваву війну з Україною. Про це заявив генеральний директор Уфи Шаміль Газізов.

«Історія із солідарними виплатами за перехід Зінченка ніяк не рухається. Відмовлятися від цієї ідеї не збираємося, чекатимемо.

Поки що ситуація не змінилася: банк-агент не може переказати гроші з англійської федерації до Росії через санкції, от і все», — наводить слова Газізова РБ Спорт.

Нагадаємо, що Зінченко виступав у ФК Уфа з 2015 до 2016 року. Українець провів 33 матчі за команду з Росії, забив два голи і віддав чотири результативні передачі.

26-річний Зінченко перейшов до Арсеналу з Манчестер Сіті у літнє трансферне вікно за 35 мільйони євро і провів за лондонську команду 20 поєдинків, у яких забив один гол і зробив стільки ж результативних передач.

Editor

Recent Posts

На війні загинула колишня українська спортсменка

На російсько-українській війні загинула колишня українська важкоатлетка Ніна Пашкевич. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді…

40 минут ago

Краснопір: “Вважаю, нічия Руху проти Динамо закономірна”

Нападник львівського "Руху" Ігор Краснопір дав коментар Eurofootball.com.ua за підсумками матчу 7-го туру української Прем'єр-ліги…

9 часов ago

Костюк поступилася росіянці Шнайдер у чвертьфіналі турніру в Сеулі

Перша ракетка України Марта Костюк не змогла пробитися до півфіналу турніру WTA 500 в Сеулі.…

21 час ago

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

23 часа ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

1 день ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

2 дня ago