Екс-чемпіон світу у напівлегкій (до 57,2 кг) та другій напівлегкій (до 59 кг) дивізіонах, а також колишній об’єднаний чемпіон легкої ваги (до 61,2 кг) українець Василь Ломаченко (17-2, 11 КО) в інтерв’ю американському блогеру висловив свою думку про поєдинок, що намічається, за звання абсолютного чемпіона суперважкого дивізіону (понад 90,7 кг) між володарем трьох титулів українцем Олександром Усиком (20-0, 13 КО) і чемпіоном WBC британцем Тайсоном Ф’ю ДО).

Також закритий для українських ЗМІ боксер передав повідомлення своїм фанам.

— Усик проти Ф’юрі. Я говорю всім, що я думаю, що переможе Усик. Як ви вважаєте? Я сподіваюся, що бій відбудеться.

— Усик проти кого?

— Проти Тайсона Ф’юрі. Це буде нелегко, але Усік переможе.

— Звісно, нелегко. Потрібно дочекатися цього бою. Це буде дуже складно для обох. Звісно, я за мого друга Олександра. Але я не знаю, як пройде бій. Тому що це два різні розміри. Крім того, Тайсон Ф’юрі також дуже розумний. І його розмір – це його перевага. Залежить від того, яку стратегію вибере Усик та як він підготується до цього бою. Тому що до цього бою йому потрібно бути дуже сильним фізично.

— Ваше повідомлення вашим фанам, тим, хто вас любить і підтримує. Що ви їм скажете?

— Я скажу велике спасибі тим, хто підтримує мене протягом моєї боксерської кар’єри, протягом моєї аматорської кар’єри. Це дуже важливо для нас. І продовжуйте стежити.