Журналіст Костянтин Андріюк вважає, що президент УАФ Андрій Павелко через суд намагається змусити журналістів замовчати деталі про його діяльність.

За останні тижні Павелко подав два позови проти Андріюка, якого вважають головним критиком керівництва УАФ і проекту Football Hub холдингу 1+1 Media.

Начебто недостовірну інформацію Павелко намагається спростувати у статті, яка містить короткий огляд усіх судових справ, у яких фігурує голова УАФ.

«Це якийсь такий сигнал, що, мовляв, ви ж типу пишіть менше про мене, або фільтруйте інформацію. Таким чином залякати в правовому полі, ні про що інше не говоримо, бо ми в правовій державі. Людина має право подати до суду, як тільки буде прийнятий цей позов будуть реагувати мої юристи, будемо вмикатися в цей процес. Я за правове рішення.

На 1+1 те що я маю, згідно з моєю інформацією, подано два позови. І що цікаво. Один з цих позовів повернутий назад адвокатам Павелка з приписом судді, що вони мають усунути недоліки, тобто вже позов криво складений. На мене вже пішло триста доларів, чи піде триста доларів, на 1+1?. Питання: хто платить ці гроші? Андрій Павелко чи УАФ? Якщо ці гроші платить УАФ?, то я тоді звертаюся до футбольної громади: «Ви усвідомлюєте на що витрачає гроші УАФ, замість того щоб розвивати футбол, вона судиться зі ЗМІ», – розповів Андріюк Football Hub.