Тайсон Фьюри

Чемпіон WBC у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі (33-0) заявив, що він ніколи не поб’ється з колишнім чемпіоном WBA, IBF та WBO у надважкій вазі Ентоні Джошуа (26-3) на рингу. Також він зазначив, що, якщо його бій із чемпіоном WBA, IBF та WBO у суперважкій вазі Олександром Усіком (20-0) зірветься, він битиметься проти екс-чемпіона UFC у важкій вазі Франсіса Нганну (17-3).

«Я навіть не обговорюватиму цей бій. Все скінчено. Жодного інтересу до Ей Джея. Кінець. Він мертвий у моїх очах, — сказав Ф’юрі виданню Sportbible. — Між мною та ним немає жодних стосунків. Всі. Бою ніколи не буде.

Моя пропозиція Нганну в силі. Якщо Усик не битиметься, тоді я шукатиму можливість провести бій з Нганну. Я збираюся укласти угоду на два бої: на боксерському рингу та в клітці. Я ніколи не благав його [Нганну] битися на рингу. Я завжди казав, що ми можемо зустрітися у клітці. Битися з ним на рингу безглуздо. Це було б схоже на те, якби я бився з кимось у місцевому спортзалі. Але в клітці ми можемо побитися в рукавичках 4 унцій»