Новини

Челсі з поразки розпочав шлях у плей-офф Ліги чемпіонів: як зіграв Мудрик

Челсі мінімально поступився дортмундській Боруссії у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Поєдинок завершився з рахунком 0:1 не на користь лондонців.

Челсі з Михайлом Мудриком протягом матчу мали безліч нагод для того, аби відзначитись, проте реалізація та брак у заключній стадії не дозволили гостям здобути позитивний результат.

На 17-й хвилині Челсі міг вийти вперед, якби не гра рукою капітана Тьягу Сілви під час стандарту. До перерви Жоау Фелікс міг оформлювати дубль, але португальця в останній момент підвела реалізація.

Долю першого матчу між Боруссією та Челсі вирішив гол Каріма Адеємі, який на 63-й хвилині вибіг на побачення з Кепою Аррісабалагою та розмочив рахунок матчу в Дортмунді.

Після пропущеного голу коуч Челсі Грем Поттер на 72-й хвилині забрав Мудрика та Бена Чілвелла з поля, щоб освіжити лівий фланг, проте вихід Марка Кукурельї та Мейсона Маунта не приніс бажаних дивідендів гостям з Англії.

Мудрик протягом матчу намагався себе проявити, але навіть вихід Чілвелла замість Кукурельї не допоміг Михайлу відзначитись результативно.

Фінальний свисток зафіксував перемогу Боруссії Дортмунд з рахунком 1:0. Гра-відповідь між Челсі та Боруссією Д відбудеться 7 березня у Лондоні.

Editor

Recent Posts

Дмитро Підручний з 7 промахами виграв суперспринт на ЧУ з літнього біатлону

В рамках чемпіонату України з літнього біатлону пройшлов фінал чоловічого суперспринту. Переможцем гонки став Дмитро Підручний,…

9 часов ago

Стали відомі претенденти на проведення чемпіонатів світу з біатлону у 2028 і 2029 роках

На найближчому конгресі Міжнародного союзу біатлоністів (IBU) буде визначено країни-господині чемпіонатів світу в 2028 і…

11 часов ago

Срібна призерка Олімпіади потрапила в лікарню

Олімпійську призерку з карате Анжеліку Терлюгу машина швидкої допомоги забрала до лікарні. Спортсменка опинилася на…

15 часов ago

Руслан Ткаленко — переможець спринту на ЧУ з літнього біатлону

У Сянках на Львівщині продовжується першість України з літнього біатлону. Переможцем чоловічого спринту став Руслан…

1 день ago

Себастьян Самуельссон розкритикував Баха через Росію

Олімпійський чемпіон, шведський біатлоніст Себастьян Самуельссон висловився про президентство Томаса Баха в Міжнародному олімпійському комітеті…

1 день ago

Волейбольний клуб Решетилівка провів благодійний забіг для воїнів ЗСУ

60 000 грн для військового Романа Косенка та його побратимів зібрано завдяки благодійному забігу, який…

2 дня ago