Футбол

Шахтар вилетів з Юнацької ліги УЄФА

Шахтар U-19 не зміг подолати перший бар’єр у плей-офф Юнацької ліги УЄФА. Представник України мінімально поступився Хайдуку на виїзді.

Шахтар U-19 цього сезону успішно подолав груповий етап, посівши друге місце у квартеті F. У матчах із Реалом, Лейпцигом і Селтіком команда Оскара Ратулутри набрала десять очок і вийшла в плей-офф турніру, де зустрілася з хорватськими однолітками.

У першому таймі команди діяли більш обережно, побоюючись наразитися на неприємності біля власних воріт. Другий тайм проходив за ініціативи Шахтаря, якому не вдалося конвертувати перевагу в забиті голи.

Розв’язка протистояння трапилася на 82-й хвилині, коли 15-річний Лука Вушкович вдало підключився на стандарт, який закінчився голом у ворота Шахтаря.

За декілька хвилин після забитого голу Вушкович отримав пряме вилучення за відмашку, а в компенсований час склади вирівнялися після того, як червону картку отримав футболіст Шахтаря. Таким чином, Хайдук обіграв донецьку команду з рахунком 1:0 і пройшов до 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА, а «гірники» залишили турнір.

Після вильоту Шахтаря Україну в 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА представлятиме Рух. Чемпіон України у серії пенальті здолав міланський Інтер U-19 (1:1, 4:3 по пенальті).

Editor

Recent Posts

Руслан Ткаленко — переможець спринту на ЧУ з літнього біатлону

У Сянках на Львівщині продовжується першість України з літнього біатлону. Переможцем чоловічого спринту став Руслан…

12 часов ago

Себастьян Самуельссон розкритикував Баха через Росію

Олімпійський чемпіон, шведський біатлоніст Себастьян Самуельссон висловився про президентство Томаса Баха в Міжнародному олімпійському комітеті…

14 часов ago

Волейбольний клуб Решетилівка провів благодійний забіг для воїнів ЗСУ

60 000 грн для військового Романа Косенка та його побратимів зібрано завдяки благодійному забігу, який…

1 день ago

Костюк не втратила позицій в новому рейтингу WTA

Відомо, на якій позиції у світовому рейтингу WTA перебуває перша ракетка України Марта Костюк. На…

2 дня ago

Відомий лижник увійшов у тренерський штаб збірної України з біатлону

Український лижник Олексій Красовський став провідним тренером штатної команди з біатлону. За даними видання "Чемпіон",…

2 дня ago

Біатлоніст Баккен, який мав проблеми із серцем, пропускає чемпіонат Норвегії

Норвезький біатлоніст Сіверт Гутторм Баккен був змушений відкласти повернення в біатлон через застуду. Спортсмен планував…

2 дня ago