Футбол

Рекордний трансфер: клуб УПЛ купує форварда Шахтаря

Футбольний клуб Олександрія домовилася про придбання українського нападника Андрія Кулакова, який належить донецькому Шахтарю. Залишилось узгодити деталі контракту гравця.

Форвард донецького Шахтаря Андрій Кулаков близький до переходу в ФК Олександрія. Клуби вже домовилися про повноцінний трансфер 23-річного футболіста. Про це повідомив журналіст Михайло Співаковський в ефірі ютуб-каналу ТаТоТаке.

Сума угоди не називається, але відомо, що Олександрія заплатить за Кулакова понад 350 тисяч євро. Придбання може стати рекордним в історії клубу.

Зараз йдуть перемовини між ФК Олександрія та гравцем. Сторони мають вирішити фінансові умови контракту Кулакова, який хоче отримувати одну з найбільших зарплат у клубі.

Кулаков є вихованцем академій Металіста та Шахтаря. Нападник так і не дебютував за основну команду донецького клубу.

Контракт футболіста з гірниками дійсний до кінця року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює Кулакова у 400 тисяч євро.

Нагадаємо, що цієї зими Олександрію очолив головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань.

На зимову перерву олександрійська команда пішла на п’ятому місці в турнірній таблиці УПЛ, набравши 24 очки у 13 матчах. Друга частина чемпіонату України поновиться на початку березня.

Editor

Recent Posts

На війні загинула колишня українська спортсменка

На російсько-українській війні загинула колишня українська важкоатлетка Ніна Пашкевич. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді…

23 часа ago

Краснопір: “Вважаю, нічия Руху проти Динамо закономірна”

Нападник львівського "Руху" Ігор Краснопір дав коментар Eurofootball.com.ua за підсумками матчу 7-го туру української Прем'єр-ліги…

1 день ago

Костюк поступилася росіянці Шнайдер у чвертьфіналі турніру в Сеулі

Перша ракетка України Марта Костюк не змогла пробитися до півфіналу турніру WTA 500 в Сеулі.…

2 дня ago

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

2 дня ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

2 дня ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

3 дня ago