29 квітня в Саудівській Аравії (або ж у Британії) визначиться перший в історії хевівейту абсолютний чемпіон світу — поб’ються чинні володарі всіх поясів дивізіону українець Олександр Усик (20-0, 13 КО) та британець Тайсон Ф’юрі (33-0-1, 2 ).

Багаторазовий претендент на чемпіонський пояс американо-мексиканський ветеран боксу Кріс Арреола (38-7-1, 33 КО) визначився із фаворитом: «Є одна річ, якій неможливо навчитися. Неможливо навчитися стати вищим і рукастішим. А так… Це буде супер-пупер прикольний бій. Але я мушу поставити на Ф’юрі. Просто тому, що вона настільки велика і настільки технічна для людини таких розмірів. Незважаючи на свої габарити, він б’ється немов середньоваговик. Тож я ставлю на Ф’юрі».

Проте, Арреола у захваті і від Усика: «Віддамо мужику належне. Він — один із найкращих в історії аматорського боксу. У нього за спиною понад 300 поєдинків за аматорами. Він ставав переможцем у всіх найважливіших турнірах, у яких брав участь — був першим на чемпіонаті Європи, світу та Олімпійських іграх».