Новини

Головний тренер Жирони повідомив, коли Циганков дебютує за іспанську команду

Головний тренер каталонської Жирони Мічел прокоментував кондиції українського півзахисника Віктора Циганкова перед матчем з Валенсією у Ла Лізі.

Віктор Циганков перейшов до іспанської команди ще у січні. У двох попередніх матчах Жирони український вінгер потрапив до заявки на матчі чемпіонату Іспанії, але на полі так і не з’явився.

Головний тренер Жирони Мічел сказав, що бачить у Циганкові висококласного виконавця та планує дати йому ігровий час вже у найближчому матчі.

«Він готовий дебютувати. Це топ-гравець для нас, він готовий до матчу. Побачимо скільки хвилин Циганков отримає, але Віктор може зіграти», – сказав Мічел на пресконференції.

Зазначимо, що найближчий матч Жирони заплановано на 5 лютого. Команда вдома прийме Валенсію у рамках 20 туру чемпіонату Іспанії. 10 лютого команда у гостях зіграє з Кадісом у черговому турі Ла Ліги.

Жирона після екватора чемпіонату посідає 12-е місце у турнірній таблиці Ла Ліги. Від зони вильоту команду відокремлюють лише два пункти.

25-річний Циганков перейшов у Жирону з київського Динамо цієї зими, підписавши контракт до літа 2027 року.

Editor

Recent Posts

На війні загинула колишня українська спортсменка

На російсько-українській війні загинула колишня українська важкоатлетка Ніна Пашкевич. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді…

2 часа ago

Краснопір: “Вважаю, нічия Руху проти Динамо закономірна”

Нападник львівського "Руху" Ігор Краснопір дав коментар Eurofootball.com.ua за підсумками матчу 7-го туру української Прем'єр-ліги…

10 часов ago

Костюк поступилася росіянці Шнайдер у чвертьфіналі турніру в Сеулі

Перша ракетка України Марта Костюк не змогла пробитися до півфіналу турніру WTA 500 в Сеулі.…

22 часа ago

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

1 день ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

1 день ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

2 дня ago