Відомий латвійський боксер Майріс Брієдіс поділився очікуваннями від майбутнього бою свого колишнього суперника Олександра Усика проти чемпіона WBC у важкій вазі Тайсона Ф’юрі.

«Як бачите, шоу-програма Тайсона Ф’юрі повторюється, починається погоня. Думаю, Усик має подякувати Ентоні Джошуа за можливість боксувати. На боксі в Україні він ніколи в житті не заробив би стільки грошей.

Кого я бачу фаворитом? Давайте поговоримо про це, коли настане бій. Тому що невідомо, коли воно відбудеться. Це теж дуже важливо. Немає можливості сказати напевно, що хтось перемагає. Це залежить від різних факторів: наскільки хтось буде мотивований, як пройде табір тощо.

Розміри Ф’юрі, звичайно, феноменальні. Як він рухається, наскільки він гнучкий, як поводиться на рингу та поза ним. Але це бокс. Ми бачили, що Стів Каннінгем зробив з Ф’юрі. Він піднявся з важкої ваги до важкої та отримав важкий нокдаун у четвертому раунді, але цього було недостатньо. Думаю, тоді Ф’юрі був дуже шокований.

Думаю, вони боксуватимуть максимум шість раундів, і обидва втомляться. Шість раундів – і хтось впаде від безсилля», – сказав Брієдіс в інтерв’ю YouTube-каналу Студії боксу Віктора Ялімова.