Ліонель Мессі не поспішає продовжувати контракт із «ПСЖ».

Як повідомив журналіст TyC Sports Гастон Едул, у нападника з’явилися сумніви щодо того, що йому варто залишитися в «ПСЖ» після цього сезону. У зв’язку з цим нападник відклав зустріч із керівництвом «ПСЖ», яка мала відбутися нещодавно.

Зазначається, що зараз Мессі думає про кар’єру у довгостроковій перспективі. Перед продовженням контракту з «ПСЖ» він хотів би зрозуміти, чого він хоче від останніх років своєї кар’єри.

«Наразі Мессі веде переговори лише з «ПСЖ». Неправда, що він спілкувався з «Барселоною» та клубами із Саудівської Аравії та США.

Під час чемпіонату світу Месія мала принципову домовленість з «ПСЖ» про новий контракт терміном на рік – це інформація з його найближчого оточення. Тепер зустрічі відкладені, і це сталося не через «ПСЖ», а через Мессі. Він має сумніви. Але я хочу наголосити, що Мессі не веде переговори з іншими клубами», – сказав Едул.

Цього сезону на рахунку 35-річного форварда 14 голів та 14 результативних передач у 23 іграх за «ПСЖ» у всіх турнірах. Його статистику можна знайти тут.