Футбол

Легіонер Динамо працевлаштувався у новому клубі

Півзахисник київського Динамо данець Міккель Дуелунд не повернеться у розташування біло-синіх до закінчення свого контракту, а продовжить кар’єру у себе на батьківщині.

Динамо ще влітку 2021 року відправило Міккеля Дуелунда в оренду до голландського Неймегена, через початок війни в Україні орендну угоду було продовжено до літа поточного року — якраз до дати завершення контракту з біло-синіми.

Офіційний сайт Неймегена повідомив, що клуб достроково розлучився з динамівцем, при цьому причин такого рішення не пояснювали. Але все прояснив рідний клуб Мікелля Орхус, за який він грав у дитинстві.

Данський клуб підписав контракт з динамівцем до кінця цього сезону. Своє повернення додому встиг прокоментувати сам футболіст.

«Я давно хотів приїхати в Орхус і тепер настав слушний час. Я мріяв грати за головну команду Орхуса з дитинства. Я багато чому навчився за кордоном і дуже хочу повернутися додому та віддати все для Орхуса», – цитує хавбека офіційний сайт Орхуса.

Дуелунд перейшов у Динамо з датського Мідтьюлланда у серпні 2018 року за чотири мільйони євро. У складі киян Міккель провів 26 матчів, забив три голи та зробив одну результативну передачу.

Орхус посідає восьме місце у турнірній таблиці Суперліги Данії.

Editor

Recent Posts

Краснопір: “Вважаю, нічия Руху проти Динамо закономірна”

Нападник львівського "Руху" Ігор Краснопір дав коментар Eurofootball.com.ua за підсумками матчу 7-го туру української Прем'єр-ліги…

6 часов ago

Костюк поступилася росіянці Шнайдер у чвертьфіналі турніру в Сеулі

Перша ракетка України Марта Костюк не змогла пробитися до півфіналу турніру WTA 500 в Сеулі.…

18 часов ago

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

21 час ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

23 часа ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

2 дня ago

Динамо та GGBET провели пресконференцію стосовно старту в Лізі Європи

19 вересня у Києві відбулася спільна прес-конференція футбольного клубу «Динамо» Київ та його нового офіційного…

2 дня ago