Новини

Тайсон Ф’юрі хоче шалені гроші за бій з Олександром Усиком

Промоутер Олександр Красюк, який представляє інтереси Олександра Усика, розповів, як просуваються переговори про організацію бою з Тайсоном Ф’юрі.

Два титуловані спортсмени готуються до бою за звання абсолютного чемпіона світу з боксу в суперважкій вазі, нагадує Luckypunch.

35-річний Олександр Усик (20-0, 13 КО) готовий практично на будь-які умови проведення бою з британцем. За інформацією журналістів, він уже домовився про умови особистого контракту на поєдинок з інвесторами із Саудівської Аравії.

Проте представники 34-річного Тайсона Ф’юрі (33-0-1, 24 КО) затягують висновок останніх формальностей щодо проведення протистояння. Причина виявилася досить банальною: британець чекає на найбільш вигідну пропозицію.

«Існують кілька варіантів місця проведення бою. Насамперед ми розглядаємо Саудівську Аравію та Велику Британію. У першому випадку немає жодних дискусій щодо грошей. Кожен боєць отримає рівні суми.

Якщо варіант із Саудівською Аравією не спрацює, є резервний план. Бій може пройти у Лондоні на стадіоні «Уемблі». Він вважатиме історичним і приверне величезну увагу. Вперше в історії суперважкої ваги бій із чотирма поясами. І тут у Тайсона Ф’юрі виявилися деякі розбіжності у поглядах», — розповів Олександр Красюк.

Промоутер пояснив, що Ф’юрі хоче отримати максимальну перевагу від проведення бою у Лондоні. Це стосується і популярності Тайсона у рідній країні, і його можливого гонорару. Британець вважає, що у цьому випадку він має заробити більше, ніж українець.

«Він спробує отримати максимальну суму. Однак не варто забувати про позицію Усика. Олександр ставить на кінець чотири пояси. Це в будь-якому випадку буде історична подія. Чи є сенс торгуватися через кілька мільйонів? Українець може і безплатно вийти на ринг», — додав Олександр Красюк.

Editor

Recent Posts

Працівники Чорноморця отримали бронь від мобілізації

Одеський "Чорноморець" було визнано критично важливим для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий…

17 минут ago

Берінчик увімкнув сирену повітряної тривоги на пресконференції до бою проти Наваррете

Український боксер Денис Берінчик нагадав про війну в Україні під час офіційної пресконференції перед боєм…

37 минут ago

Металург отримав дозвіл на проведення матчів у Запоріжжі

Запорізький "Металург" зможе проводити домашні матчі у своєму рідному місті. Про це напередодні повідомила пресслужба…

57 минут ago

Сабо прокоментував здобуття Шахтарем чемпіонства УПЛ

Легендарний український тренер Йожеф Сабо поділився думками щодо перемоги донецького "Шахтаря" в УПЛ у цьому…

1 час ago

Володимир Кличко приїхав на бій Усик — Ф’юрі

Легендарний український боксер Володимир Кличко відвідає бій між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі. Про це…

2 часа ago

Сабо розповів, чи варто воювати українським футболістам

Легендарний український тренер Йожеф Сабо поділився думками щодо питання мобілізації українських футболістів. Напередодні Сабо розповів…

2 часа ago