Футбол

Джерело назвало ім’я відомого журналіста, який перебуває на ставці в УАФ

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко приручив футбольного журналіста Ігоря Бурбаса, оплачуючи його висловлювання та публікації.

Кілька днів тому Андрій Павелко зібрав футбольних журналістів та поспілкувався з ними на багато проблемних тем, які нависли над УАФ. Після цієї зустрічі журналіст Ігор Бурбас у своїх соціальних мережах видав хвалебні посади на честь чинного президента УАФ.

Інший футбольний журналіст – Андрій Сеньків, на тлі постів Бурбаса звинуватив його у тому, що він бере гроші від Павелка за свої матеріали.

«Це жалюгідне видовище. Бурбас був на «футболах», грав там не останню роль і проявляв себе в інсайдах, скажімо так. І тут він продовжує робити те саме.

Він ніколи у житті не намагався займатися журналістикою. Він просто перейшов до іншого дядька, який має бабло. За моєю інформацією, Ігор Бурбас отримує бабло від Павелка і спокійно з цим живе», – сказав Сеньків в ефірі передачі КДК.

Нагадаємо, після закриття телеканалів «Футбол» Бурбас спробував запустити свій ютуб-проект «Чистий підкаст», але згодом він закрився.

Нагадаємо, що президент УАФ Андрій Павелко перебуває під слідством. Функціонера підозрюють у розкраданні одного мільйона євро на угоді з будівництвом заводу з виробництва штучних покриттів для футбольних полів.

Суд арештував до 22 січня 2023 року з можливістю внесення застави у розмірі 9,8 мільйона гривень. Цією можливістю функціонер успішно і скористався.

Editor

Recent Posts

Краснопір: “Вважаю, нічия Руху проти Динамо закономірна”

Нападник львівського "Руху" Ігор Краснопір дав коментар Eurofootball.com.ua за підсумками матчу 7-го туру української Прем'єр-ліги…

2 часа ago

Костюк поступилася росіянці Шнайдер у чвертьфіналі турніру в Сеулі

Перша ракетка України Марта Костюк не змогла пробитися до півфіналу турніру WTA 500 в Сеулі.…

14 часов ago

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

16 часов ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

19 часов ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

1 день ago

Динамо та GGBET провели пресконференцію стосовно старту в Лізі Європи

19 вересня у Києві відбулася спільна прес-конференція футбольного клубу «Динамо» Київ та його нового офіційного…

1 день ago